PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP afişin cezasını kesti !


Melancholy
09-09-2010, 10:19
http://images.ensonhaberim.com/resimler/diger/afis_krizinde_ihrac_istemi_2.jpg (http://www.ensonhaber.com/chpde-rahibe-afisi-krizinde-son-durum-avcilar-belediye-baskanina-ihrac-istemi.html)


Afiş krizinde ihraç istemi


CHP’de Rahibe afişi krizinde son durum Avcılar Belediye Başkanı’na ihraç istemi


CHP'li Okay: Avcılar Belediye Başkanı ihraç istemiyle disipline sevk edildi



CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, rahibe benzetmeli afişle ilgili açıklamalarda bulundu.
CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini belirten Okay, "Avcılar Belediye Başkanı'nın tavrı partiyle uyuşmuyor" ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIR'DAKİ AFİŞ AKP'NİN



MYK sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okay, Diyarbakır İl Başkanı'nın hiçbir bilboard kiralamadıklarını söylediğini aktardı. Diyarbakır'daki mobese kameralarının incelenmesi halinde kimin astığının ortaya çıkacağını savunan Okay, Diyarbakır'daki afişin arkasında AK Parti'nin olduğunu iddia etti.
Başbakan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu villasına davet etmesine ilişkin bir soruya ise Okay, MYK'da bir villa değerlendirmesi olmadığını belirtti. Meselenin villanın parası olduğunu savunan Okay, 3,5 milyon doların 'ha deyince çıkacak bir paraymış' gibi gösterilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

ensonhaber