PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti'ye karşı cihat ilan etti!


Melancholy
09-06-2010, 14:00
http://www.habervaktim.com/resim/resim140576_2.jpg


AK Parti'ye karşı cihat ilan eden Osman Durmuş, Erdoğan'a 'Yalancı', ‘Günahları Kadir gecesinde bile affedilmeyecek adam' dedi...

Sağlık eski Bakanı MHP'li Osman Durmuş, partisinin Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında Başbakan Erdoğan'ı ‘Günahları Kadir gecesinde bile affedilmeyecek adam' olarak tanımladı. Kadir gecesinde Türk halkını, ülkenin geleceği için ve referandumdan ‘hayır' çıkması için dua etmeye çağıran Osman Durmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Recep Tayyip Erdoğan yalancıdır, günahkardır. Bu zulumun devam etmemesi için, bu baskının sona ermesi için cihat edin. Cihat biliyorsunuz farzdır. Bu hükümet referandum nedeniyle müthiş bir beyin yıkıyor. Medya patronlarını inanılmaz vergi cezalarıyla baskı altına aldı. Yandaş medya patronlarına krediler verdi.”

‘Elma şekeri veriyor'

Referanduma götürülen anayasa değişikliklerinini ‘elma şekeri'ne benzeten Osman Durmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu Anayasa metni, küresel güçlerin, terör örgütünü dağdan indirip, siyasallaştırma anayasasıdır. Ergün Özbudun'un hazırladığı anayasa taslağı önce Amerika'ya gönderildi. Orada okundu. Bu anayasa taslağı önce Mir Dengir Fırat'la Amerika'ya gitti. Atlantik ötesinden ‘bölücü siyasi partiler kapatılmasın' diyorlar. ‘Evet' derseniz din esaslı, bölücü partilere oy verip, ülkenin kaosa sürüklenmesine yol açarsınız.”

habervaktim