PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor : 1 Konyaspor : 0


Melancholy
08-16-2010, 23:27
Şampiyon "Yıldırım" gibi çarptı!


Son şampiyon Bursaspor, sezona 3 puanla başladı.. Taraftarının önünde Konyaspor'u konuk eden yeşil beyazlılar, genç golcüsü Sercan Yıldırım'ın tek golüyle kazandı..


http://www.ajansspor.com/resimv3/sercan_sevinc_160810.jpg




NOTLAR..NOTLAR..NOTLAR..
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor ile yaptığı maçta, 5 milyon lira harcanarak yenilenen Atatürk Stadı'nda ilk kez taraftarlarının karşısına çıktı.

Bursasporlu taraftarlar, iftara rağmen, kapasitesi 8 bin artırılarak 25 bine çıkan Bursa Atatürk Stadı'nı neredeyse tamamen doldurdu. Bazı taraftarların oruçlarını tribünde açtıkları gözlendi.

Bursasporlu taraftarlar takımlarını sahaya çıkarken, ''Şampiyon'' tezahüratlarıyla karşıladı. Her maçta olduğu gibi taraftarlar tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ''yumruk şov'' yaptırdı. Taraftarlar ayrıca tribünlere, ''Stada emeği geçenlere teşekkürler'' yazılı pankart açtı.

-STEPANOV, VEDERSON VE NUNEZ SAHADA, SERCAN YEDEK-
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni transferler Sırp oyuncu Milan Stepanov, Gökçek Vederson ile Arjantinli Leonel Nunez'e Konyaspor karşısında ilk 11'de şans verdi.

Avusturya kampında sakatlanan Insua ile Arjantinli Steinert 18 kişilik kadroda yer almadı. Form eksikliği nedeniyle Trabzonspor ile oynanan TFF Süper Kupa maçında da ilk 11'de yer almayan Sercan Yıldırım ise maça yine yedek kulübesinde başladı.

Geçen yıl Bursaspor'da şampiyonluk yaşayan ancak sezon başında Konyaspor'a transfer olan Veli Acar, yeni takımıyla eski takımına karşı ilk 11'de yer aldı.

Bu arada Konyaspor, Bursaspor'a jest yaparak sahaya, ''Şampiyona Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz'' yazılı pankartla çıktı.

-U13 TAKIMINA KUPA-
Avusturya'nın Linz kentinde yapılan All Together Avrupa Gençlik Festivali'nde sadece bir gol yiyerek şampiyon olan Bursaspor'un U13 takımı maç öncesi ödüllendirildi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, şampiyon takımın genç futbolcularını tek tek tebrik etti. Organizasyonda gol kralı olan Enes Ünal'a kupa verilirken, Bursaspor taraftarları da genç futbolcuları uzun süre alkışladı.

:: VE MAÇ :: BURSASPOR: 1 - KONYASPOR: 0
Stat: Atatürk

Hakemler: Süleyman Abay, Cemal Bingül, Mustafa İspiroğlu

Bursaspor: Ivankov, Ali, Stepanov, Ömer, Vederson, Volkan, Hüseyin, Ergiç, Ozan İpek, Turgay (Dk.19 Sercan), Nunez

Konyaspor: Gökhan, Adnan, Erdinç, Kere, Hakan, Emre, Gatea, Veli, İbrahim, Grajciar, Dockal



Ajansspor