PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçeli; Devletin ayarı kaçtı


Melancholy
07-20-2010, 11:43
http://www2.yazete.com/pics/news/200720101110201052096_2.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu

İşte konuşmasından satırbaşları;

DEVLETİN AYARI KAÇTI

4. dönem yasama yılı da maalesef sorunların çözülemediği sancılı bir süreç yaşadı.
Temel milli meselelerdeki inanç ve vizyon eksikliği bu döneme de damgasını vurmuştur. Devlet yönetiminde ölçü ve ayarlar kaçmıştır. İşsizlik büyümüştür. Bölücülük çok ciddi ayrışma süreci yaşamıştır.
Toplum ağır yaralar almış, geride kalan kutuplaşma noktalarına bir yenisi daha eklenmiştir.

Karanlık Türkiye tablosunun sorumlusu AKP hükümetidir.
Artık oyun bitmiştir ve Türkiye tarihi bir yol ayrımındadır. Türkiye'nin kaderini etkileyecek karar anı gelmiştir. MHP 12 Eylül'de sandığın başında AKP'yi beklemektedir.

SİVİL DİKTATÖRLÜK İSTİYORLAR

Sivil diktatörlük kurmak isteyen ilkesiz bir iktidar vardır. 8 yılda yapamadıklarının bahanesini muhalefete atan bir başbakanı da Türkiye ilk defa görmektedir. Bunun ahlaken ve siyaseten açıklanacak bir durum değildir. Tehditler çok açıktır.Karakollar basılmakta, polis otolarına saldırı yapılmakta. Alenen ayrılma tehditleri her ortamda hükümetin gözünün içine baka baka söylemektedirler.

HÜKÜMET UŞAĞI VALİLER

Hükümet uşağı valiler partimizin pankartlarını indirebilmektedirler. Belki kolluk gücü ile partimizin pankartlarını indirebilirsin. Devletin yayın kuruluşunu 24 saat kendi yanınızda yayın yaptırabilirsin. Ama gönlümüzdeki vatan sevgisini nasıl durduracaksın. Yaptıkların bizi korkutmayacağı gibi yanlızca öfkemizi arttırır. Sana inat, memurlarına inat doğru yolda olduğumuzu hatırlatır.

AYDIN'DAN BAŞLATACAĞIZ

Aydın'da il başkanlığına yapılan saldırı (MHP İl Başkanlığın'dan pankartın indirilmesi) keyfi ve kanunsuzdur. Bu durumda görev yapan basiretsiz Aydın Valisi'nin görev yapma ortamı kalmamıştır. MHP olayın çok yakın takipçisi olacağız.

Referandumda ilk mitingimiz Aydın'da olacaktır. 1 Ağustos 2010'da Aydın'da olacağız. Aydın'dan çıkacak gür ses tüm Türkiye'ye yayılacaktır. MHP yaşanan süreçte tek tutarlı partidir.

Vatandaşlar paket içinde ne olduğuna değil, ne olmadığına bakmalı. Bunların amacı yargı bağımsızlığı değil, kendine bağlı yargı yaratmaktır.

yazete.com