PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor : 2 Kızılyıldız : 2


Melancholy
07-18-2010, 10:43
http://www.ajansspor.com/resim/bursaspor_kizilyildiz_hazirlik_10.jpg


Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf bölgesinde yeni sezon çalışmalarını sürdüren son şampiyon Bursaspor, 3. hazırlık maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı ile karşılaştı.

İlk hazırlık maçında İran'ın Steel Azin takımı ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip 2. maçında Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'i 1-0'lık skorla mağlup etmişti.

BURSASPOR: 2 - KIZILYILDIZ: 2

Stat: Solarstadion Gleisdorf

Hakemler: Rene Eisner, Gerd Adanitsch, Gerald Bauernfeind (Avusturya)

Bursaspor: Yavuz (Dk. 46 Harun), Ömer (Dk. 46 Vederson), Serdar, Mustafa (Dk. 69 Eren), Steinert (Dk. 46 İbrahim), Batalla, Turgay (Dk. 46 Kirita), Ramazan, İvan Ergiç (Dk. 46 Volkan), Ali Tandoğan, Ozan (Dk. 60 Muhammet)

Kızılyıldız: Stamenkovic, Ninkov, Djordjevic, Vilotic, Tosic, Bogdanovic, Kadu, Koroman, Napad, Perovic (Dk. 46 Trifunovic), Subosic

Goller: Dk. 2 Koroman, Dk. 90 Trifunovic (Kızılyıldız), Dk. 14 Turgay, Dk. 56 Batalla (Bursaspor)

Maçın 2. dakikasında Ongjen Koroman'dan yediği golle geriye düşen Timsah, 14. dakikada Batalla'nın asisti sonrasında Turgay ile golü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Hava sıcaklığı 30 derecenin üstüne çıktığı için futbolcular zaman zaman maça ara vererek su içtiler.

İkinci yarıya beş futbolcu değişikliğiyle başlayan Bursaspor, rakip savunma alanında sürekli gol aradı. Zaman zaman sertleşen karşılaşmada her iki taraftan da sakatlananlar oldu.

İkinci yarıda oyuna dahil olan Sercan'ın asisti sonrası 55. dakikada fileleri havalandıran Batalla, Bursaspor'u 2-1 öne geçirdi. Öte yandan, ikinci yarıda Bursaspor'un kalesini koruyan Harun, başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekti ancak 90. dakikada Milos Trifunovic'in golüne engel olamadı.

Bursaspor, zaman zaman gergin anların ve sert müdahalelerin yaşandığı maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmayı yeşil-beyazlı kulübün yönetim kadrosundan Selçuk Eren, İlhan Uslu, Öztürk Yazıcı ve Erkan Kamat da tribünden izlediler.

Karşılaşmayı bölgede yaşayan 100 kadar Türk futbolsever de Bursaspor bayraklarıyla izleyerek yeşil-beyazlı futbolcuları desteklediler.

Yeni sezona hazırlık çalışmalarını 22 Temmuz'a kadar Avusturya'da sürdürmesi planlanan Bursaspor, dördüncü ve son hazırlık maçını 21 Temmuz'da Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla oynayacak.

Ajansspor

NOYAN
07-18-2010, 13:45
Sırplar adam gibi oynamıyorlar, bir hazırlık maçında bu kadar faul yapılmaz ya.