PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam; "Zirve bizden sorulur"


Melancholy
07-17-2010, 13:46
http://www.ajansspor.com/resim/ertugrulsaglam_mikrofon_10.jpg


Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam FANATİK'e iddialı açıklamalarda bulundu: "Geçen seneye göre çok daha güçlendik. Ve yine şampiyonluğun en büyük adayıyız" dedi.

Yeşil-Beyazlılar’ın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, FANATİK’e çok özel açıklamalarda bulundu. Oynadıkları iki hazırlık maçını değerlendiren ve oyuncularının son durumu hakkında bilgi veren başarılı çalıştırıcı, “Oynanan futboldan ötürü mutluyum, ancak gerçek performansımızı sahaya yansıtamıyoruz. Bunun nedeni ağır idmanlar yapmamız. Zaman zaman öğrencilerimin zorlandığını hissediyorum. Ancak sezon başında ne kadar iyi yükleme yaparsanız, o oranda başarılı olursunuz. Hüseyin dışında ciddi sakatlığı olan futbolcumuz yok” dedi.

'Yenilerden memnunum'
Yeni transferlerle geçen sezona göre çok daha güçlü olduklarını ifade eden Sağlam, "İnsua, Vederson ve Harun takıma kısa zamanda uyum sağladı. Ancak forvete ve savunmanın göbeğine birer takviye daha yapmak zorundayız. Bunun için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Kısa zamanda transferi sonuçlandırmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

'Tarih yazmaya devam'
“Bursaspor yeni sezonda da şampiyonluğun en büyük adayıdır” diyen geç hoca, “Bazıları bizim yarıştan kopacağımızı düşünüyor. Ancak zirve artık Bursa’dan sorulur. Tarihi bir başarı elde ettik, devamını da getireceğiz. Üç kulvarda da en iyi yeri hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

M.Ali Sabuncu

http://www.ajansspor.com/gazeteler/images/1_gazetebaslik.gif

NOYAN
07-17-2010, 15:37
bence de hala en güçlü takım Bursaspor.