PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıcı "Bobo, Holosko ve Baros'a talibim"


Melancholy
05-29-2010, 15:02
http://www.ajansspor.com/resim/ibrahimyazici_sivil01.jpg


Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Süper Lig'de şanş eseri şampiyon olmadıklarını belirterek "Şampiyonlar Ligi'nde elde edeceğimiz başarı bunun kanıtı olacaktır" dedi, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi..

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Yazıcı, Necati transferi konusunda her türlü gelişmenin yaşanabileceğini belirtirken, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olmanın transferde işlerini kolaylaştırdığını söyledi.

Sercan, Volkan Şen, Ozan İpek gibi yıldız niteliğindeki oyunculara astronomik teklifler gelse bile satmayacaklarını anlatan Yazıcı, yıldız sayısını arttırma politikası izlediklerini bu nedenle Baros, Bobo ve Holosko'ya talip olduklarını açıkladı.

Bursaspor'un, yeni sezonda hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde güzel bir performans sergileyeceğini kaydeden Başkan Yazıcı, "Herkes bizim buralara şansla gelmediğimizi görecek. Taraftarımız Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile eşleşmemizi istiyor. Bu konuda şarkılar yazıldı. Real Madrid ile eşleşirsek çok memnun oluruz" dedi.

Yazıcı, Antalyaspor'un golcüsü Necati Ateş transferiyle ilgili de, "Necati, konusunda her türlü gelişme olabilir; transfer listemizde birçok isim var; biz bu isimlerin içerisinden kulübümüzün menfaatlerine uyabilecek isimleri almaya çalışacağız.
Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olmamız transfer çalışmalarımızı kolaylaştırıyor. Yerli, yabancı futbolcular için şampiyonlar liginde oynayacak olmak cazip geliyor. Sezon içerisinde durduğum yerdeyim. Bursaspor büyük hedefi olan takım, dolayısıyla yıldız oyuncu satmaz, yıldız oyuncu alır. Bobo, Baros ve Holosko'ya talibim; herkese talibiz. Neden olmasın, onlar bizim oyuncularımıza talip olurlarsa biz de onlarınkine talip oluruz. Ertuğrul Sağlam'ın da bu konuda bir söylemi var. Bu söylemin sonuna kadar arkasındayız" diye konuştu.

Ajansspor