PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da Dünya Kupası hatırası


Melancholy
04-15-2010, 14:06
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1268725684-000kucuk.jpg


Coca-Cola tarafından düzenlenen FIFA Dünya Kupası Turu kapsamında Türkiye'ye getirilen orijinal Dünya Kupası ile sporseverler İstanbul'da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mecidiyeköy'deki Cevahir Alışveriş Merkezi önünde Coca-Cola tarafından kurulan özel çadırda sergilenen orijinal FIFA Dünya Kupası'nı yakından görme fırsatı yakalayan sporseverler, kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çadırda oluşturulan platformda iki özel güvenliğin arasında yer alan kupayla fotoğraf çektiren sporseverlere, çıkışta fotoğrafları hediye edildi.

Dünya Kupası tarihinde, gol atan en yaşlı oyuncu olan Kamerunlu eski futbolcu Roger Milla da etkinlikte yer alırken, kendisi de kupayla fotoğraf çektirdi.

Öte yandan, çadırda futbol oyunları, Dünya Kupası ile ilgili 3 boyutlu film, Coca-Cola ve Adidas işbirliğiyle gerçekleştirilen 1970'den bu yana olan Dünya Kupası maçlarında kullanılan Adidas marka toplarla, o dönemlere ait fotoğrafların bulunduğu sergi de yer aldı.

Bu arada, ziyaretçiler arasındaki bazı sporseverlerin çadırda yer alan minik sahada yaptığı gol sevincinin görüntüleri, Coca-Cola tarafından oluşturulan www.90turk.com (http://www.90turk.com) web sitesine yüklendi ve bu sporseverler Güney Afrika'da yapılacak 2010 Dünya Kupası'na gitmek için aday oldular.

FIFA Dünya Kupası, tur dahilinde yarın Kazakistan'a götürülecek

internetspor