PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cimbom'a 2 büyük müjde!


Melancholy
03-17-2010, 22:36
http://img.mynet.com/ho/spor/gs-mujde.jpg (http://spor.mynet.com/haber/cimboma-2-buyuk-mujde/21789)


Baros'a kavuşan Galatasaray'da, bu kez Kewell için geri sayıma geçildi. Avustralyalı yıldızın Trabzon deplasmanında riske edilmeyeceği, ancak Fenerbahçe derbisinde özel görevle sahada olabileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar için bir diğer güzel haber de Gökhan Zan'dan geldi.
Ankaragücü maçında 4 ay sonra takıma katılan ve attığı golle sahalara dönen Milan Baros'un formasına kavuşmasının ardından, gözler Harry Kewell'a çevrildi. Sarı-kırmızılı ekibin son idmanlarında yer almayan ve fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Avustralyalı yıldızın, Trabzonspor karşısında da riske edilmeyeceği belirtildi. Ancak teknik direktör Frank Rijkaard'ın, öğrencisiyle bir görüşme yaptığı ve Fenerbahçe derbisine sürpriz hazırladığı öğrenildi.
Buna göre birkaç gün içinde takımla çalışmalara başlayacak olan Kewell'ın, Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe mücadelesinde ilk 11'de şans bulacağı ve Baros ile birlikte hücum hattında görev alacağı belirlendi. Galatasaray, bu iki oyuncunun birlikte oynadığı maçlarda galibiyet serisi yakalamış, Baros sakatlandıktan sonra Kewell santrfor olarak sahaya çıkmıştı.


GÖKHAN ZAN TAKIMLA ÇALIŞTI

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda basına kapalı yapılan antrenmanda, Ankaragücü maçının ardından pazartesi günkü idmanda tedavi olarak dinlendirilen Caner Erkin ile Abdel Kader Keita'nın yanı sıra, uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Gökhan Zan'ın, idmanın tümünde takımla birlikte çalıştığı bildirildi.