PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wenger, Walcott'u kiralık gönderiyor!


alfonzo28
01-25-2008, 23:45
http://img.mynet.com/spr/TheoWalcott.jpg



Arsenal menajeri Arsene Wenger, genç forvet Theo Walcott'u sezon sonuna kadar kiraya vermek için harekete geçti. Daily Mirror gazetesi, Arsenal'in salı günü oynadığı ve 5-1 kaybettiği Tottenham maçındaki performansı nedeniyle Arsene Wenger'in genç forvet Theo Walcott'u kiralık göndermek istediğini iddia etti. Aynı habere göre, yöneticiler Premier Lig'deki birkaç takımla konu hakkında görüştüler.

Wenger, Tottenham maçındaki performansı nedeniyle Walcott'un ilk 11'i hak etmediğini düşünüyor. Bu nedenle oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık göndermek istiyor. Ancak Wenger, henüz 16 yaşındayken Southampton'dan tam 17,5 milyon avroya alınan Walcott'un ilerde büyük bir yetenek olacağına inanıyor.

Walcott, ilk maçta takımının beraberlik golüne imza atmışsa da, ikinci yarıda varlık gösterememişti. Wenger de onu 65. dakikada oyundan almıştı.

Oyuncuları hakkında olumsuz açıklama yapmasına alışkın olmadığımız Fransız teknik adam, geçen hafta Walcott hakkında şunları söylemişti: "Onu görmek istediğim noktada değil." Bu açıklamanın ardından Wenger, genç forveti Fulham maçının kadrosuna da almadı.

Londra ekibinde istenmeyen adam ilan edilen Walcott'un kiraya verilmesi her iki taraf için de iyi bir çözüm olabilir. Ancak buradaki tek sorun oyuncuyu kiralamak isteyen kulüplerin onu sağ kanatta kullanmak istemeleri. Wenger ise genç futbolcusunun bir forvet olmasını istiyor.