PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan Ünal, Rubin Kazan yolcusu!


alfonzo28
01-25-2008, 23:43
http://img.mynet.com/spr/gokhanunal.jpg


Kayserispor yönetiminin, Gökhan Ünal'ın transferi konusunda Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla prensipte anlaştığı bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma yaptığı açıklamada, Kayserispor ile 2009 yılına kadar mukavelesi olan milli futbolcu Gökhan Ünal'ın yurt dışında oynamak istediğini belirterek, şunları söyledi:

"Gökhan bizimle olan mukavelesini 2011 yılına kadar uzatmak istemediğini, yurt dışında futbol oynamak istediğini söyledi. Bu gelişmeler sonunda Gökhan'a daha önce de talip olan Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla bonservisinin verilmesi konusunda prensipte anlaşma sağladık. Rubin Kazan takımının yetkilileri şimdi Gökhan ile bire bir görüşüyorlar. Rubin Kazan, Gökhan ile anlaşırsa, bizim için problem yok. Gökhan kendisine yapılan teklifi kabul ederse bu transfer gerçekleşir."

Genel Menajer Hurma daha önce yaptığı açıklamada; Rubin Kazan'dan, Gökhan için 7.5 milyon euroluk bir teklif geldiğini fakat bunu reddettiklerini, 10 milyon euro getirenin Gökhan Ünal'ı alabileceğini söylemişti.

Rubin Kazan, bu sezon başında Galatasaray'dan Hasan Kabze'yi de transfer etmişti.