PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haberturk MHP'yi çizdi ; Ne canlı yayın ne de tek satır yazı


Melancholy
02-10-2010, 18:49
http://i.ensonhaber.com/news/214690.jpg (http://www.ensonhaber.com/politika/254830/medya-mhpden-intikamini-aliyor.html)

Medya MHP'den intikamını alıyor

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin medya patronlarına isim vererek yaptığı sert çıkışa, en radikal tepki Ciner grubundan geldi.


İlk reaksiyonu Turgay Ciner'in sahibi olduğu Habertürk TV verdi... Dünkü MHP grup toplantısını canlı yayınlamadı...
Bugünkü Gazete Habertürk'ü ellerine alan MHP'liler de şaşkına döndü... Çünkü Habertürk gazetesinde Devlet Bahçeli'nin açıklamaları tek satır olarak bile görülmedi...

AKP (http://www.ensonhaber.com/admin/arama/akp-141.html)-CHP (http://www.ensonhaber.com/admin/arama/chp-134.html) YER VERDİ AMA..

Habertürk, AK Parti (http://www.ensonhaber.com/admin/arama/ak-parti-133.html) grup toplantısına bir sayfaya yakın yer ayırdı... Hemen yanındaki sayfadan da CHP (http://www.ensonhaber.com/admin/arama/chp-134.html) grup toplantısını aynı büyüklükte gördü.
"Sıralarımıza 1 metre bile yaklaşan ne yapacağımızı görür" diyerek dünkü grupta sert bir çıkış yapan MHP lideri Devlet Bahçeli ise Habertürk'de 1 sütun bile yer işgal edemedi.
Gazete Habertürk, patronu Turgay Ciner'e "ağır sözler söyleyen" Bahçeli'den intikamını böyle aldı... Merak edilen MHP'ye yönelik bu ambargonun devam edip etmeyeceği...

SABAH VE BUGÜN VERDİ
MHP lideri Devlet Bahçeli, Akın İpek ile Ahmet Çalık'ı da o açıklamasında suçlamıştı. Çalık grubunun kanal ve gazetelerinde böyle bir MHP ambargosu yer almadı... Akın İpek'in Bugün gazetesi de MHP'nin grup toplantısını verdi...

TV KANALLARI ŞOK YAŞATMIŞTI
Bahçeli'nin suçladığı Ferit Şahenk'in kanalı NTV dün MHP grubunu canlı yayınlamayarak reaksiyonunu ortaya koymuştu. Aynı şekilde Habertürk TV, 24 TV ve CNN Türk kanalları da grubu yayınlamamıştı.

NOYAN
02-10-2010, 20:25
HT televizyonunun genel yayın yönetmeni Yiğit Bulut'taki değişimi ben de görüyorum. eski yazılarını okuyanlar bu değişimi iyi bilirler :)