PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MAT-FKB Özel Gelişim Lisesi ve Özel Gelişim Anadolu Lisesi


denizci
01-08-2010, 11:20
http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul6.jpg (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul6.jpg) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/lab2.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/lab2.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul5.jpg (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul5.jpg) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/bale.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/bale.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/lab1.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/lab1.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/kutuphane.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/kutuphane.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul3.jpg (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul3.jpg) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/sinif1.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/sinif1.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/voleybol.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/voleybol.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/yemekhane1.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/yemekhane1.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/yemekhane2.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/yemekhane2.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/seramik1.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/seramik1.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/seramik2.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/seramik2.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul2.JPG (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/okul2.JPG) http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/ana1.jpg (http://www.gelisimkolej.com/Fotograf_Galerisi/ana1.jpg)
MAT-FKB Dershanesi Fahrettin Kerim ÇOLAK, Hakkı EKEN, Orhan YATAN'dan oluşan Anıl Basın Yayın Limited Şirketi ortaklığı tarafından 1987 yılında kuruldu. MAT-FKB Dershanesi 280 öğrenci ile özel öğretim alanında yerini aldı. Sayısal alanda üniversite hazırlık kurs programını uygulayan MAT-FKB, 1995 yılında TMS Dershanesi ile Sözel Alanda hizmet vermeye başladı. ÖSS Hazırlıkta kendisini kanıtlayan grup, 1998 yılında MAT-FKB Özel Gelişim Okullarını, 2000 yılında Gelişim İlköğretim Dershanesini hizmete açtı.
80 öğrenci ile devir alınan Yakındoğu Özel Okulları 1998 - 1999 Eğitim ve Öğretim Yılında MAT-FKB Gelişim Okulları olarak 340 öğrenci ile eğitime devam etti.
Bugün 760 öğrenci, 105 çalışanı ile eğitim öğretim yaşamını sürdürmektedir. 2005-2006 Eğitim ve öğretim yılında My English adında İngilizce dil kursu da hizmete açılmıştır.
Bugünkü yerleşkemiz: 26 dönüm arazi üzerinde 19.000 m² açık ve yaklaşık 11.000 m² kapalı alana sahiptir. Bünyesinde "Ana Sınıfı", "İlköğretim Okulu" ve "Lise" bulunmaktadır.
Yeni yerleşkemizde 7 laboratuvar, 1 kütüphane, 4 müzik ve resim atölyesi, 2 yemekhane, 33 idari oda, 400 kişilik konferans salonu, kapalı ve açık spor alanları, 1000 m 2 kapalı garaj bulunmaktadır.

Gelişim Lisesi bazı derslerin öğrenimini yabancı dille yapan lise (Anadolu Lisesi) statüsündedir.

Haftada 41 saat uygulanan eğitim programında müdür, müdür yardımcısı, 30 öğretmen, memur, 4 hizmetli görev yapar.

Öğle yemekleri okul mutfağında gıda mühendisi denetiminde, hijyenik koşullarda hazırlanır.

Lisemizde "Bireysel Farklılıklar" önemsenerek, tam öğrenme yöntemi uygulanır. 9. sınıf sonunda gerçekleştirilen yönlendirme teknikleri sonunda tüm alanlarda (MF, TM, TS, DİL) eğitim yapılır.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz 24 saat ferdi kaza sigortası kapsamındadır. Okulumuz sağlık merkezi her yıl grip aşısı uygulaması yapar.

Lise Bayan Voleybol Takımımız 7 yıldır Eskişehir birincisi olarak, grup, bölge ve Türkiye finallerine katılmaktadır.


MAT-FKB Özel Gelişim Okulları
Keskin Yolu 1,5. km.
(Zincirlikuyu Mh. Çiftlikyolu Sk. No:36)
ESKİŞEHİR
Telefonlar: +90 222 313 01 01
+90 222 313 02 02
Faks: +90 222 313 04 88