PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaptan olmak Arda'ya yaradı


kelebek35
08-27-2009, 11:13
Yıldız futbolcu, pazubandı takınca performansını yükseltti. Arda 2 gol 12 asistlik performansıyla göz kamaştırdı.

Kaptan olmak Arda'ya yaradı
Yıldız futbolcu, pazubandı takınca performansını yükseltti. G.Saray bu sezon 8 maçta 29 gol atarken, Arda 2 gol 12 asistlik performansıyla göz kamaştırdı.
http://www.tumspor.com/photos-inner/604572586.jpg
G.Saray'ın yükselen değeri Arda kaptanlık görevine getirilince performans olarak tavan yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön elemeleri ve ligle birlikte toplam 8 maça çıktı. G.Saray bu maçlarda 29 kez fileleri havalandırırken, golleri 11 ayrı futbolcu attı. Ancak bu 11 oyuncu içinde Arda yaptığı katkıyla öne çıktı. Yıldız futbolcu 2 gol atarken, 12 de asist yaparak fileyi bulan şutların yarısına imzasını attı. G.Saray'da teknik direktörlüğe Rijkaard'ın getirilmesi ve kadronun Keita, Elano ve Mustafa Sarp gibi isimlerle takviye edilmesi, gol sayısını da arttırdı.
http://www.tumspor.com/photos-inner/144634606.jpg
Sarı-kırmızılı ekibin resmi maçlarda en golcü ismi 5 kez fileleri bulan geçen yılın gol kralı Milan Baros olurken, Harry Kewell ve Shabani Nonda 4'er golle onu izledi. Yeni transferlerden Keita 3, Mustafa Sarp ise 2 kez ağları sarstı. Ancak tüm bu gollerde en çok öne çıkan isim Arda oldu. Sezona hızlı giren Arda gol de attı ama daha çok attırdı. G.Saray Kaptanı 8 maçta 2 gol kaydederken, 12 golün asistini yaptı.


yenişafak