PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre Belözoğlu'nu yakacak iddia


Melancholy
08-13-2009, 16:44
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1236340328-1.jpg

Emre Belözoğlu'nu yakacak iddia

Emre Belözoğlu'nun, teknik direktör Fatih Terim'e kırgın olduğu için sakatlığını bahane ettiği ve milli takımdan affını istediği iddia edildi.

Fanatik'in iddiasına göre, A Milli Futbol Takımımız’ın Dünya Kupası elemeleri öncesi son hazırlık maçı olan Ukrayna sınavı öncesi aday kadroya çağrılan, ancak sakatlığını gerekçe gösterip affını isteyen Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu hakkında ilginç iddia... Emre’nin, Ay-Yıldızlılar’ın teknik direktörü Fatih Terim’e kırgın olduğu için sakatlığını bahane ettiği öne sürüldü. Daha önceki milli karşılaşmalarda Terim’le tartışma yaşayan yıldız futbolcunun, hocasına karşı bu soğukluğunun sürdüğü belirtildi.

‘Kurallara uyuyorum’

Emre’nin, teknik kadrodan önce direkt sağlık ekibinin yanına gittiği, bu tavır üzerine deneyimli çalıştırıcının, tecrübeli oyuncuya, “Bizi neden haber vermiyorsun?” dediği öğrenildi. Milli futbolcunun ise Terim’e, “Ben kurallara uyuyorum. Sakatlığımı sağlık ekibi ile konuştum. Onların size bilgi vereceğini düşünmüştüm” yanıtını verdiği belirtildi.

internetspor

MeTİn2.YiZ
09-13-2009, 11:30
hiç bir idda fenerliyi yakamaz mal cimbomluları yakar ama fenerliyi yakamaz