PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP'nin Ankara anketinin sonucu


kelebek35
02-05-2009, 11:27
Haber7’nin elde ettiği araştırmaya göre Ankara’da MHP'nin anketinden Gökçek açık ara önde çıktı. İşte Ankara'lıların "yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusuna verdiği yanıt:



MHP'nin adayı Mansur Yavaş’ın kampanya danışmanlığını yapan Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Kemal Görmez koordinatörlüğünde bir grup akademisyen tarafından 14-18 Ocak 2009 tarihleri arasında 6256 kişi ile yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanliği Seçmen Tercihleri Araştirması’nda Melih Gökçek rakiplerine fark ettı.

Adaylık sürecinde yaşadığı sıkıntılardan sonra Melih Gökçek için sevindirici haber rakibi Mansur Yavaş’ın anketinden geldi. Kampanyasını henüz başlatmamasına ve sahaya inmemesine rağmen Melih Gökçek’in Ankara’da rakip tanımadığı ortaya çıktı

Mansur Yavaş Faktörü

Uzmanlar, Beypazarı’nda başarılı hizmetlere imza atan Mansur Yavaş’ın MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının tabanda ciddi bir heyecana neden olduğunu ve Yavaş’ın oylarını günden güne artırdığı ileri sürüyorlar.
Araştırma bulgularına göre Mansur Yavaş’ın bu yarışta rakiplerini geride bırakıp başkanlığı alması zor görünse de MHP oylarını önemli ölçüde artıracağı tahmin ediliyor.
Çalışkan, dürüst ve mütevazi kişiliğiyle bilinen Yavaş, Beypazarı’nı ülke gündemine taşımayı bildi. Şimdi bu şansını Ankara Büyükşehir’de kullanmak istiyor.

ANKETTE DENEKLERE SORULAN SORULAR
1. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAKTIR?
2. BUGÜN MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ OLSA
3. BUGÜN YEREL SEÇİM OLSA
4. BÜYÜKŞEHİRDE OYUNUZU KİME VERECEKSİNİZ?
5. BELEDİYE SEÇİMLERİNDE SİYASİ EĞİLİMLER ÖNEMLİ MİDİR?
6. EN İYİ ADAYI HANGİ PARTİ GÖSTERDİ?
7. MELİH GÖKÇEK’İN BAŞARI DÜZEYİ
8. MELİH GÖKÇEK’İN EN ÇOK ELEŞTİRİLEBİLECEK ÖZELLİĞİ



ANKET SONUÇLARINA BU LİNKİ YA DA HABERİN ALTINDAKİ FOTOGALERİYİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ (http://www.haber7.com/foto-galeri.php?cID=377067)



haber7 Özel