PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hindistan'da Pembe Yağmur !


Hasret
01-30-2009, 14:56
Hindistanda yağan pembe yağmur dünya dışı warlıklarmış. kanıtlandı

Hindistan'a yağan PEMPE YAĞMUR, 'dünya dışı organizmalar' içeriyormuş
Bilim adamları 5 yıl önce Hindistan'a yağan "pembe yağmurda" dünya dışı hücreler buldu. Hücrelerin bilinmeyen hastalıklara neden olabileceğinden korkuluyor
(30 Mayıs 2006 Salı)
Hindistan'ın Kerala eyaletinde 2001 yılında pembe renkte yağmur yağdığında tüm dünya bu olaya çok eğlenceli gözüyle bakmıştı. Ancak bu olayın nedenlerini araştıran Gandhi Üniversitesi'nden Profesör Godfrey Louis, geçen aylarda korkunç bir gerçekle karşılaştı. Yağmur suyundan alınan örneklerde dünyada daha önce bilinmeyen hücreler buldu. Kan hücresine benzeyen hücreler genetik kalıtım maddesi yani DNA'ları olmamasına rağmen bölünebiliyor ve soylarını devam ettirebiliyorlardı.

Dünyadışı canlılar, belli bir basınçta 315 dereceye kadar kaynatılan suda bile yaşayabiliyorlardı. Bugüne kadar bilim 120 dereceden sıcak suda bir yaşam olmasına imkansız gözüyle bakıyordu. Araştırmalara ingiliz Sheffield Üniversitesi de katıldı. Uzmanlara göre bu hücreler bir gök cisminin üzerinden atmosfere taşınarak yağmur bulutlarına karıştı. Kesin bir sonuç için daha uzun çalışmaların gerektiğini söyleyen uzmanların en korkunç senaryosu, hücrelerin dünyanın yabancı olduğu bir hastalığa neden olarak salgına dönüşmesi.