PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güney yine şok açıklamalarda bulundu


kelebek35
10-31-2008, 11:03
Ergenekon terör örgütünün kara kutusu olarak bilinen ve operasyonların kilit ismi Tuncay Güney, dün gece katıldığı 32. Gün programında yine şok açıklamalarda bulundu. Güney'in İşçi Partisi ve Aydınlık dergisi ile ilgili sözleri çok konuşulacak. İşte ayrıntıları http://www.habervaktim.com/resim/resim40008_2.jpg Tuncay Güney'in, program konuklarından Aydınlık dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Kararlık ile ilgili şok iddiaları şöyle:

İP-PKK İLİŞKİSİ İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA
“İstanbul Pasaport Müdürlüğü'nde yurt dışına çıkması yasak olan kişilerin yurt dışını sağlamak için Pasaport müdürlüğündeki işlemleri gören, arlıca el altından rüşvet veren polis ile partinin ilişkilerini sağlayan zatı alinizdir. Perinçek değil, Sayın Hüseyin Karanlık Bey, sizsiniz. Pasaport Şube'deki müdür yardımcılarının busines kartları bugün benim evimden yakalanan cüzdanımın içinden çıkmıştır. Fakat bazı delillerin karartıldığını görüyoruz. Sizin görevinizi açıklarken çok netim.”

PKK'LILARA PASAPORT SAĞLAMIŞ
“İP adına ve Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni olarak konuşuyorsunuz. Partinizin Ergenekon çizelgesinde ne işler yaptığını görev ve ilgi alanlarını açıklayacağım. Hüseyin Karanlık olarak, Türk savcılarını göreve davet ediyorum. Kayıtlarda yanlışlık olabilir. Siz PKK'dan yurt dışına çıkamayan, savcılıklar iyi dinlesin, siz Hüseyin Karanlık Bey, İstanbul Emniyeti Pasaport Şube Müdürlüğü'nde, PKK'nın yurt dışına çıkamayan, başka örgütler de vardır, Pasaport Müdürlüğü'nde rüşvetle el altından pasaport alıyorsunuz ve bunu üstüne basa basa söylüyorum. Bu şubedeki benim arşivimde cüzdanımda çıkan kartvizitte sizinle ilişkileriniz çıktı. Doğu Perinçek ya da Ferit İlsever değil, siz yürütüyorsunuz.”

600 DOLAR VERDİM YURT DIŞINA ÇIKTIM
Güney, yurt dışına nasıl çıktığını ise bakın nasıl anlattı: “Hakikaten çok zor günlerimdi. Adnan Akfırat Bey, İstanbul Havaalanı Şube Müdürlüğü dedi bana. Havaalanının kapısında buluştuk. Ve bir, polis müdür muavini olduğunu söyledi, 500 dolar pasaportumun içine koydum ve bize bir polis memuruna gönderdi, erkekti bu ben de yanlışlıkla kafam dalgın olduğu için bayanın olduğu reyona girdim, Adnan bey beni uyardı, 100 dolar da o polis memuruna verdim. Bunu geçmişte de anlattım, Ben 600 dolar vererek yurt dışına çıktım. Bu Türkiye'de çok normal bir dolar vererek yurt dışına çıktım. Bu Türkiye'de çok normal bir şey.”

habervaktim