PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Geldikleri gibi giderler'


kelebek35
10-14-2008, 11:35
Adnan Polat: "Böyle oynarsak elbette başarılı olamayız. Herkesin bir kredisi var" "Florya´nın 4-5 kapısı var... Gerektiğinde geldikleri gibi giderler!" "Şampiyonlukta favori tabii ki Galatasaray. Kimse rakibimiz olamaz"

Resmen gözdağı verdi
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Telegol programında olay yaratacak çarpıcı açıklamalar yaptı. Teknik direktör Michael Skibbe’nin yardımcılarının görevden ayrılmasıyla ilgili olarak sert ifadeler kullanan Polat, “Herkesin bir kredisi var; Florya’nın da 4-5 tane kapısı var. Başarılı olamayanlar, gerektiğinde geldikleri gibi giderler” diye konuştu. “Böyle oynamaya devam edersek elbette başarılı olamayız” diyerek sözlerine devam eden Polat, şunları kaydetti:
‘11.5 milyon Euro...’
“Biraz daha zamana ihtiyaç var. Çok sakatlık yaşadık, eksiklerimiz var. Tam kadro çalışma fırsatı bulamadık. Ama şampiyonluğun favorisi tabii ki Galatasaray. Bu ligde kimse bizim rakibimiz olamaz. Buna karşın Trabzonspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Sivasspor gibi takımların çıkışı ve performansı da alkışı hak ediyor. Bizim bu sene transfere harcadığımız para 11.5 milyon Euro’dur. Bu parayı da peşin değil, 3 yıla yayılmış vadelerle ödeyeceğiz. İyi iş çıkardık.”
Baros mu iyi Güiza mı?
“Baros çok iyi bir golcü. Ama Güiza’yı da tartışmanın bir anlamı yok. Güiza sadece şanssız. Baros ilk maçında gol attığı için devamını getirdi. Güiza da ise biraz stres var. Tabii ki Baros daha iyi golcü. Ertuğrul Sağlam’ın gönderilmesine bir anlam veremedim. Ne oldu ki? Çok erken gönderildi. Mustafa Denizli benim dostum. Kesinlikle başarılı olacaktır. Aragones de çok iyi hoca. Gündeme gelmedi ama biz de kendisini takımın başına getirebilirdik. Kariyerli bir isim.”


fanatik