PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 75'lik Cani Nineler


NOYAN
08-03-2008, 18:22
ABD’de 75′lik ninelerin akıl almaz soygun planı polisleri bile şaşkınlığa düşürdü. Helen Golay (75) ve Olga Rutterschmidt (72), isimli kadınlar hayat sigortası yaptırdıkları kişileri öldürmelerinin ardından sahte evraklar hazırlayarak, sigorta paralarını üzerlerine geçirdi.

KURBAN SAYISI 8

Polis, ninelerin Kenneth McDavid (50) ve Paul Vados’un (73) hayat sigortalarını çaldıklarını fakat kurbanların dolandırıcılar tarafından öldürülüp öldürülmedikleri konusunda ellerinde kesin kanıt bulunmadığını kaydetti.

Yetkililer 1999 yılında öldürülen evsiz McDavid’e yaşlı ninelerin kalacak bir ev sağlama karşılığında hayat sigortası yaptırdıklarını kaydetti. Ninelerin sahte belgelerle sigortayı hazırlamasının ardından McDavid, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 2005 yılında aynı taktikleri Vados isimli evsiz adama da uygulayan nineler, dolandırdıkları 8 kişiden 2 milyon dolar toplamayı başardı. Yetkililer işlenen iki cinayetin aynı şekilde yapıldığını ve olayların ardı ndan Golay ve Rutterschmidt’in öldürülen kişilerin yakınları olduklarını iddia ederek hayat sigortalarını üzerlerine aldıklarını belirtti. Detektif Dennis Kilcoyne, yaşlı ninelerin başka cinayetler de işlemiş olabileceklerini söyleyerek olayın araştırıldığını kaydetti. Golay ve Rutterschmidt isimli dolandırıcılar kefaletle serbest bırakılmaksızın tutuklandı.

kont
08-03-2008, 19:33
yaş 70 ama iş bitmemiş :D

DİGİMAX
08-03-2008, 22:05
bak sen şu işe:D