Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tobb'dan Babalar günü mesajı


tomqoliq
06-15-2008, 17:25
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Yeni Neslin Ülkemizi Doğru ve İyi Tanıması, Gelecekle İlgili Umutlarının Artması ve Daha Güzel Yarınlar İçin Çaba Sarf Etmelerini Sağlamalıyız" Dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Yeni neslin ülkemizi doğru ve iyi tanıması, gelecekle ilgili umutlarının artması ve daha güzel yarınlar için çaba sarf etmelerini sağlamalıyız" dedi.

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Hisarcıklıoğlu, babaların çocukların geleceğini kurmak amacıyla hayatlarını büyük bir mücadele ile devam ettirdiklerini ifade ederek, "Babalar Günü'nde hem babaların hem de çocukların, daha doğrusu bütün ailenin bir kez daha birbirlerine karşı olan ödevlerini ve anlayışlarını gözden geçirmeleri, bu günün daha da önemli ve değerli olmasını sağlayacaktır. Babalar olarak yeni neslin ülkemizi doğru ve iyi tanıması, gelecekle ilgili umutlarının artması ve daha güzel yarınlar için çaba sarf etmelerini sağlamalıyız. Unutmamalıyız ki gelecekle ilgili yaptığımız her şey çocuklarımızın yaşamı için değer taşımaktadır" dedi.

"Onların dinamizmini girişimcilik ruhu ile geliştirerek, üretimi, verimliliği ve kaliteyi öne çıkarmak, düşünsel planlarını eyleme dönüştürmekle mümkündür. Bu yönde çocuklarımıza güvenerek, geleceğin şekillenmesinde ve oluşumunda onların yolunu açmalıyız" diyen Hisarcıkoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Babalarımızın bu değerli emeklerinin zayi olmaması için çaba sarf etmek ve geleceğin daha da değerli olması hedefiyle verdikleri emekler nedeniyle onlara gerekli saygıyı göstermek, ülkemiz ve milletimizin aydınlık geleceği için üzerimize düşen önemli bir görevdir. Bu vesileyle Babalar Günü ile aynı tarihte gerçekleştirilen Yüksek Öğrenim Öğrenci Seçme Sınavı'na giren gençlerimize başarılar diliyor, dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızı kutluyor, onları saygılarımla selamlıyorum.''