PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paul Ricard'da ikinci günün en hızlısı Raikkonen


_SoN_
05-19-2008, 20:38
Takımlar Monaco Grand Prix' i için tüm hazırlıklarını sürdürürken Kimi Raikkonen de Paul Ricard testlerinin ikinci gününde en hızlı isim olmayı başardı.
Ferrari pilotu Mclaren'den Heikki Kovalainen'in önünde yaptığı 1:05.381'lik derecesi ile ilk günün galibi Lewis Hamilton'ın en iyi zamanını egale etti. Robert Kubica da kötü geçen Türkiye Grand Prix'sinin ardından, bugün üçüncü en hızlı isim olarak dişli rakipleri Mclaren ve Ferrari ile olan sıkı mücadelesine geri döndü.
David Coulthard ise RB4 'ünden üstün bir performans alarak Jenson Button ve Sebastien Bourdais'in önünde dördüncü sırayı aldı.
Ayrıca Monaco GP'sinde piste çıkmadan önce bugün bir yarış mesafesini sorunsuz kat eden STR3'lerinin performansı Scuderia Toro Rosso takımını cesaretlendirdi.
Jarno Trulli de Nelson Piquet ve Kazuki Nakajima'nın önünde en hızlı yedinci pilot oldu. Force India ikilisi Adrian Sutil ve Giancarlo Fisichella da araçlarını değiş tokuş ederek geçirdikleri bu test gününde zaman çizelgesinin en alt sırasında yer aldılar.
Bugün ki test seansı kırmızı bayraklara kesilmeyen ender seanslardan biri oldu.
Yarın devam edecek testler için ise Paul Ricard pisti, Kanada Grand Prix'i için gerekli olan düşük downforce ayarlarını içeren yeni bir konfigürasyon kullanacak.