PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluğun kilit maçı


MetinCeylan
05-04-2008, 12:11
http://www2.internethaber.com/images/news/61965.jpg
Şampiyonluğun kilit maçı
04 Mayıs 2008 Pazar 11:33
Bugün gözler bu maçta olacak... Şampiyonluk düğümü Sivas 4 Eylül Stadı'nda çözülecek. İşte muhtemel 11'ler...


Geçtiğimiz hafta oynanan derbide Fenerbahçe'yi devirerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Galatasaray, şampiyonluk mücadelesi veren bir başka ekip olan Sivasspor'a konuk oluyor.
GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR
Galatasaray'ın, Pazar günü (bugün) oynanacak maçların sonuçlarına göre 2007-2008 sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.
Galatasaray'ın bugünkü maçını kazanması, Fenerbahçe'nin de İstanbul'da Gençlerbirliği'ne puan kaybetmesi durumunda, sarı-kırmızılı ekip Sivas'ta şampiyonluk ipini göğüsleyecek.
BİR İLK OLABİLİR Mİ?
Sivasspor'un, zorlu maçta Galatasaray'ı devirmesi ve Fenerbahçe'nin de Gençlerbirliği'ni mağlup etmesi halinde ise Türkiye Birinci Ligi tarihinde bir ilk gerçekleşecek.
Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak maçlarda bu olasılıklar gerçekleşirse son haftaya 3 takım (Galatasaray, Fenerbahçe, Sivasspor) aynı puanla girerek bir ilki gerçekleştirecek ve şampiyonun kim olacağı son hafta belli olacak.
MUHTEMEL 11'LER:
Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Ümit Karan, yarınki kritik maçta forma giyemeyecek.
Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları nedeniyle Linderoth, Uğur, Serkan ve Hasan da oynayamayacak. Cim Bom'da Lincoln, Servet ve Barusso'nun da sakatlıkları bulunuyor.
Sarı-kırmızlı ekibin maça şu 11'le çıkması bekleniyor:
Aykut- Servet-Emre-Sabri-Hakan Balta-Barış- Arda- Mehmet Topal-Ayhan-Hakan Şükür (Lincoln)- Nonda
SİVAS CEPHESİNDE İSE
Sivasspor'da ise sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Pini Felix Balili ve Sedat Bayrak ile sakatlıktan bir süre önce kurtulan ve takımla çalışmalara başlayan Yasir Elmacı'nın zorlu maçta forma giyemeyeceği belirtildi.
Hafif sakatlıkları bulunan Murat Sözgelmez, Sezer Badur ve Mamadou Diallo'nun ise maç saatine kadar iyileşmesi ve Galatasaray karşısında forma giymesi bekleniyor.
Sivasspor'un muhtemel 11'i şöyle:
Petkoviç-Abdurrahman, Diallo, Saidi, Hayrettin - Musa, Sezer, Sylla, Sergio (Devran)- Mohammed Ali, Mehmet Yıldız
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=139362