PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye''de 2 milyon internet kullanıcısı AirTies dedi


DİGİMAX
04-24-2008, 16:41
Türkiye''de 2 milyon internet kullanıcısı AirTies dedi.
4 yıl gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde 2 milyon kullanıcı sayısı ile yüzde 60 pazar payı ile lider AirTies''in 2008 hedefi ise 1 milyon modem daha pazarlayarak toplam 3 milyon modem sayısı ile Türkiye''deki ADSL kullanıcılarının yarısından fazlasına ulaşmak.
Rixos Bodrum, Asaş Alüminyum, Oruçoğlu Termal Otelleri gibi geniş alanlara sahip işletmelerin, internet erişimlerinde tercih ettikleri markanın AirTies olduğuna dikkat çeken AirTies Distribütör ve İş Ortağı Satış Müdürü Evrim Önk, 4 yıl gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde bu büyük başarıya ulaştıran unsurların ''Müşteri mennuniyeti ve kalite odaklı hizmet anlayışı, internete güvenli ve hızlı erişim, tek tuşla kurulum, otomatik güncelleme ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi gibi internet kullanıcısı için hayatı kolaylaştıran özellikler" olduğunu söyledi.

Kablosuz ağlar ve genişbant internet erişimi konusunda ürün ve çözümler geliştiren AirTies sene başı itibarıyla 4,5 milyon internet kullanıcısının olduğu Türkiye''de 2 milyon kullanıcıya ulaştı. Geçtiğimiz ay, evdeki mevcut televizyonların internet üstünden yayınları almasını sağlayan ve isteğe bağlı program izlemeyi mümkün kılan IPTV alıcısını üreterek dünyanın sayılı STB üreticilerinden biri olarak adından sıkça söz ettiren AirTies''ın modem pazarındaki yeni hedefi ise 2008 yılı sonunda 3 milyon kullanıcı sayısını aşmak.

2008 yılı sonunda Türkiye''de 3 milyonun üzerinde kişinin AirTies modemlerle internete bağlanacağını ifade eden Önk, Airties''in yeni hedefi hakkında ise şunları söyledi:

''Tüketicinin ihtiyaçlarına göre geliştirdiğimiz teknolojiler ve bu teknolojilere sahip ürünlerimizle artık Türkiye''de ADSL abonesi olan nerdeyse her iki evden birinde AirTies modem var. Bunu, müşteri odaklı hizmet anlayışımız, kalite odaklı hizmet anlayışımız, internete güvenli erişim, tek tuşla kurulum, internete hızlı erişim, otomatik güncelleme ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi gibi internet kullanıcısı için hayatı kolaylaştıran özelliklerimizle 4 yıl gibi kısa bir zaman dilimi içinde yüzde 60 pazar payına ulaşarak gerçekleştirdik. Çünkü AirTies geleceğin teknolojisini bugün üretme gücüyle ve sahip olduğu AR-GE ile hızla büyümeye devam edecek. Türk Telekom''un stratejik iş ortağı olmamız da bunun en büyük göstergelerinden biridir." dedi.

hihiho12
04-15-2009, 18:12
ama haksızlık etmişler bence en iyi modem zoom x4 (ben de philips kıllaniom ama :D) çünkü çk kulanışlı ve basit