PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor rekora koşuyor


MetinCeylan
04-07-2008, 12:36
http://www2.internethaber.com/images/news/50201.jpg
Konyaspor rekora koşuyor
07 Nisan 2008 Pazartesi 12:27
23 hafta sonra ilk kez beraberlik alan Konyaspor'da deplasmanda kazanılan 1 puanın sevinci yaşanıyor.


İlk yarı 6. hafta sonunda 4 beraberlik alan Konyaspor, 6. haftada yapılan Gençlerbirliği maçının beraberlikle sonuçlanmasının ardından yoluna yeni teknik direktör Ünal Karaman ile devam etti.

Ünal Karaman yönetimindeki Konyaspor, 27. hafta sonuna kadar hiç beraberlik yüzü görmezken özellikle ikinci yarıda oldukça kötü performans sergiledi. Konyaspor'da Ünal Karaman ile yollar ayrıldıktan sonra 28. haftadan itibaren takımın başına Raşit Çetiner getirildi.

İkinci yarıda sadece Trabzonspor galibiyetiyle 3 puan alan Konyaspor, hafta sonu deplasmanda yapılan Çaykur Rizespor maçından beraberlikle ayrılarak ikinci yarıdaki 4. puanını, 23 hafta sonra da 5. beraberliğini aldı.

Raşit Çetiner ile çıkılan 2 maçtan bir yenilgi ve bir beraberlik alan Konyaspor, kalan 5 haftada yapacağı maçlardan toplayacağı puanlarla ligi orta sıralarda bitirmeyi hedefliyor.

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, şu anda içinde bulundukları şartlar altında deplasmanda aldıkları 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Deplasmanda inanılmaz mücadele verdiklerini ifade eden Öten, ''Alınan 1 puandan öte takımın ortaya koyduğu oyun bizi çok mutlu etti. Konyaspor gibi oynadık, mücadele ettik ve 1 puanı aldık. Aslında maçın hakkı galibiyetti ama olmadı. Bu mücadele hırsıyla kalan 5 haftada daha iyi sonuçlar alacağız'' dedi.

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg