PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rus doktorun fuhuş şebekesi


kAcAhK
03-28-2008, 12:18
http://img.mynet.com/ha3/d/doktor_fuhus.jpgİzmir'de, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin bir otele düzenlediği baskında, aralarında Rus uyruklu çocuk doktoru, öğretmen ve hemşirelerin bulunduğu bir fuhuş şebekesi çökertildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu yabancı uyruklu şahısların fuhuşa aracılık yaptığı ve fuhuş yaptırdığı istihbaratını aldı. Rusya'da çocuk doktoru olan ve 2 yıl önce Türkiye'ye gelen 36 yaşındaki S.D.'nin çete kurarak hem kendisini hemde çalıştırdığı bayanları pazarladığını ortaya çıkardı.
http://img.mynet.com/ha3/d/doktor_fuhus2.jpgPolis tarafından 6 ay izlenen çocuk doktoru S.D., Yenişehir semtinde bir otelde, Ukrayna'da öğretmenlik yapan 28 yaşındaki O.P., Rusya'da hemşirelik yapan 24 yaşındaki A.N. ve iki erkek müşterisi ile gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada, S.D.'nin iki yabancı uyruklu bayanı ve kendisini 200 YTL'ye erkeklere pazarladığı belirlendi. S.D. isimli bayan, "fuhuş yapmak ve fuhuşa aracı olmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Fuhuş yapan A.N. isimli bayanın 2006 yılında Kuşadası'nda fuhuş yapma suçundan gözaltına alındığı tespit edildi. İfadeleri alınan iki yabancı uyruklu kadın sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.