![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() oğul- aloo, naber anne-
anne- iyilik. akşam yemeğe gelecek misin? oğul- yok dışardayım, zaten geç gelirim. anne- iyi erken gel. oğul- anne geç gelirim demek için aradım zaten. anne- olsun sen yine erken gel. banyodasındır... kapı kırılırcasına zorlanır... dışardan annenin sesi gelir... anne- oğlum niye kilitliyosun kapıyı... oğul- anne naapıyosun yaa? anne- naapıcam oğlum, bi bez alıp çıkıcam... oğul- ya anne banyodayım farkındaysan... anne- noolcak ki? sen benim oğlumsun... oğul- annnneee!!! ben senin oğlunum ama 25 sene önceki oğlun değilim... ... zaman: sabah 10 sulari / mekan: mutfak oğul- anne, nutella var mi? anne- yok ama zeytin ezmesi var. anne-ühühüü..gunde bi paket sigara icersen olacagi buydu. oğul-ne oldu ki? anne-sus sus....onlar ney oyle ha oldurcek misin sen kendini? oğul-ne diyosun yahu.hangisi ney? anne-sus yalan soyleme cekmecende buldum.ühühü .. oğul-demek sen cekmece karıştırıyosun ne buldun? anne-ne olucak bu haplari buldum.manyak misin oglum sen. oğul-aa bakiyim neymis onlar..ver bakiyim sunlari bana.. oğul-ühühü.. oğul-himm..ulan bunlar sakiz be! anne-nasil sakiz yalan soyleme? oğul-basbaya sakiz iste.cebimdeydi kutusundan dusmusler, bende cekmeyece attim. anne-hap degil yani onlar ? oğul-hayirr.degil.. anne-ya hap olsalardi .ühühüh.. oğul-oeeeh! aksam yemeginden sonra oglunun meyve yemedigini 20 senede bir turlu kabullenemeyen anne: oglum sana meyve soyayim mi? ogul: istemiyorum anne... biliyosun mideme dokunuyor. anne: peki o zaman elma soyayim?! ogul: tesekkurler anne istemiyorum anne: portakal?... ogul: annecim istemiyorum dedim ya.. anne: muzlu sut de mi icmiceksin? ogul: anne en basta genel bi kume olarak meyve yemicemi soledim. neden israrla alt kumeleri de deniyosun anlamiyorum! anne: iyi be iyi... biz seni dusunuyoruz sen hala ukalalık yap. terbiyesiz, saygisiz!! cik cik cik... ogul: ya anne ne alakasi war simdi ya... (anne gider 5 dakka sonra elinde elma ve portakallarla bezeli bir tabakla geri doner) anne: istersen yersin... hıh ogul: ........!!!??? moral bozuktur can sıkkındır surat asılmıştır anne oflar puflar ve sonra; -oğlum söylemiyeyim dedim ama bak çok ciddiyim bişeyler kullanmıyosun dimi -nası yani bişeyler? -ne bilm uyuşturucu falan -ya anne saçmalama yaa nerde çıkarıyosun -test yaptırmaya varmısın -varım! -neyse.. anne ile oğul farklı şehirlerdedir. oğul bütün gün aç dolaştıktan henüz yemek yiyebilmiştir, telefon çalar, arayan annedir: oğul- nasılsın annecim? anne- iyiyim de seni merak ettim, aç aç geziyosun heralde oğul- niye ki? ( dumur biiir) anne- yemek boğazımdan geçmedi de, dedim oğlum aç heralde oğul- ... (dumur ikiii) ( bu da benim annem ? ) kız arkadaşımla buluşup eve döndükten sonra... oğul: anneaaa ben geldim anne: hoşgeldin. gelinim napıyo?? oğul: ........ anne: ne bakıyon? oğul: ne diyon anne sen? ne gelini ya anne: e kız arkadaşınla buluşmadın mı sen? oğul: e evet de anne 2 ay oldu daha dur ya... anne: olsun olsun... napıyo gelinim? oğul: ....................(televizyonun karşısında sallamama pozisyonu alınmıştır) anne: aman iyi be... bir süre sonra... anne: ben gelinimi ata bindircem davullu zurnalı düğün yapçam oğul: ufff annee öyle gelin bulamazsın şimdi kimse binmez öyle ata filan anne: pırlanta kolyeyi takınca bak daha neler yapar o... oğul: oy oy oy kaynanaya bak be!! anne birkac gun evde degildir. geldiginde evi daginik bulmus ve soylenmektedir. anne-oglum bu ne hal ben boyle mi biraktim evi. oğul-ne yapayim annecim, temizleyen olmadi. anne-bu yatagin hali ne, neden toplamadin. oğul-wala, kiz sadece yatarim dedi. -..... -hahahahha oğul : anne beni arayan oldu mu ben disardayken? anne : evet bi kiz aradi. oğul : kim? anne : sey. dur hatirlicam.. oğul: hah basladik yine anne : z ile basliyodu galiba oğul : zümrüt mü? anne : hah galiba oğul : zeynep mi yoksa? anne : evet, evet zeynep. oğul : ya anne bak, emin misin? neden yazmiyosun ya madem hatirlamicaksin? anne : az yiyin de bi sekreter tutun, unutuyorum iste. oğul : peki. (gece msj) gözde : insan bi merak eder arar bi geri. oğul : ama, ama.... (ahh anne) oğlan: anne yeni adığım kot pantolonu bulamıyorum? anne: ben de sana yeni bir pantolon al diycektim zaten evladım, eski püskü pantolonlarla işe gidiyorsun. amirlerin, şeflerin dikkat eder öyle şeylere. oğlan: anam daha dün aldım ya bi tane eskitme kot pantolon. onu arıyorum... anne: dizlerindeki yırtıkları diktiğim pantolonu mu diyorsun? oğlan: offffffffff anneeeeee... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() güzelmiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() güzel ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bişey değil arkadaşlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hep aynı muhabbetler hatta dün biride yanımda konuşuyodu hemde harfi harfine aynı konuşmalardı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bunlarda gerçektir elascığım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |