|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-14-2008, 13:04 | #1 |
Affet Beni Anne (Bir Özürlü Şiir)
Affet beni anne Ölmediğim için… Ümitsiz hastalar için hani Yazılmış türküler vardır Kısa sürmüş acı öyküleri Yarım kalmış aşkları anlatırlar “hastane önünde incir ağacı doktor bana bulamadı ilacı…” Baharın beklide en güzel gününde doğmuşum Sana yaşatabildiğim tek mutluluk Ağlayan sesim olmuş annem Sonrasını kimseler bilmez Sen bilirsin Ben bilirim annem… Beklide en son bahar günüydü o Ölümün kol gezdiği bir meydanda Direkten dönmüş bir top gibi Nasıl olduysa ölmemiştim Biliyorum, Ben değildim beklediğin Ve gene biliyorum annem Gelmek isteyende ben değildim… Ölür dedi doktorlar Sen tıbbi terimleri ezberledin ben kuvözleri Ben hep ölmeyi dilerken Sen dualar ettin yaşamam için Oysaki bilemezdin annem Ölseydim Bir gün gene fark edecektin Baharın güzelliğini… Onca baharsız yıl geçti Hep gözlerimde aradın Baharın o en güzel günlerini Benim gözlerimde bahar Senin gözlerinde kırışıklar Bahar ama Sonbahar… Biliyorum Üf demedin bir gün Sitem etmedin kaderine El oldun, ayak oldun Ağız oldun, dil oldun Beklenmeyen misafirine… Güneşin batmadığı bir yurtta Sana hep aydınlık şiirleri yazmak isterdim Biliyorum Sen genede o şiirleri buluyorsun anlamsız gülüşlerimde Her ne kadar yüreğinde ısınmakta olsada toprak Cemreler baharı işaret etsede annem Ben ya beklediğin kişi, Yada hiç yaşamamış olmak isterdim… Affet beni anne Ölmediğim için… (alıntı) |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|