Zimbabwe'deki doğal yaşam parkında yaşlılıktan ölen filden geriye hiçbirşey kalmadı!..
Zimbabwe'nin açlıktan kırılan insanları için bu görüntü kesinlikle bir mucize. Filin leşi bu insanlar için önemli bir besin kaynağı.
İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Zimbabve'de çekilen bu fotoğrafları bugün internet sitesinden okurlarına bu notla seslenerek yayımladı.
Olay dünyanın en yoksul kıtası Afrika'nın, en yoksul ülkelerinden birinde geçiyor. Zimbabve'de doğal yollardan hayatını kaybeden bir fil, halk tarafından resmen paylaşıldı. David Chancellor tarafından çekilen karelerde ellerinde kovalarla, filden kesilecek parçaları almayı bekleyenler ve hatta orada hemen çiğ çiğ yemeye başlayanlar görülüyor.
Çok değil, yalnızca 1 saat 47 dakika içinde 6 tonluk koca filden geriye sadece kemikleri kalırken, akıllar Zimbabve'deki 2.17 milyon aç insanda kaldı.
70 yaşındaki hayvanın kemikleri de çorba yapmak için toplanmasının ardından, 24 saat sonra geride sadece topraktaki kan izleri kaldı. Fotoğraflar çok rahatsız edici olsa da, Zimbabwe'de insanların açlıktan ölmemek için neler yapmak zorunda olduklarını gösteriyor.
Kızıl Haç'ın dün yaptığı açıklada, Zimbabwe'de her dört kişiden birinin acilen yiyecek yardımına ihtiyacı var.
Olayı belgeleyen fotoğrafçı David Chancellor, köylülerin iki gece boyunca "mucizeyi" kutladıklarını söyledi.
Bütün güzelliklerin sahibi Mevlam kimseyi açlıkla imtihan etmesin Türkiye'de ya da Dünyada onlarca yemek israf edilirken ne demek çiğ fil eti yemek nasıl vereceğiz bunların hesabını bilemiyorum ALLAH affetsin bizleri ! ....
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.