|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
02-28-2008, 15:50 | #1 |
80'li 90'lı Yıllar ve SonForum
80'li 90'lı yıllarda SonForum dan kesitler.
---------------------------------------------------- Programlar Download Bölümü - Windows 3.1 full lazım link verebilirmisiniz. - Forumda verilmişti arkadaşım aratırsan bulursun - Evet forumda verilmişti. Konuyu kilitliyorum. - GWBasic tıkla indir. Bu arada terazinin tozunu alalım lütfen. - Eyvallah sağolasın. Repler senin. - PW (Mükemmel bir editör) Tıkla - Evet bende kullanıyorum. - Ya arkadaşlar PC Tools linki verebilirmisiniz. ---------------------------------------------------- Film Paylaşım Bölümü - Ya arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım "Cosby Ailesi" ile "Adile Naşit ile Uykudan Önce" elinde olan varsa bi zahmet. - Valla bende var ama TRT çekimi istersen upload yaparım. - İyi olur sağolasın. - Sende Sağol - Ayıptır sorması kaç disketlik. - 2 Disket - Ooo iyiymiş ya. - Arkadaşlar burası chat bölümü değil Film bölümü. lütfen biraz dikkatli olalım. - Locked ---------------------------------------------------- Müzik paylaşım. - Arşivimi sizin için açıyorum. Ali Rıza BİNBOĞA full kaset - Buda kaset kapağı - Paylaşımın için sağol. Ama daha önce verildi emeğe saygı. - Evet daha önce verilmişti. ---------------------------------------------------- İşletim Sistemi - Windows 95 çıkacakmış yaz ortasında acayip bişe. - Makinam kaldırırmı acaba 386 benimki - Ooo seninki kağnıymış be. benim ki 486 dx babalar gibi. - Eyvallah sağol. - Ya arkadaşlar "C:\>Dir" yapıyorum dosyalar aheste aheste listeleniyor. Bunu nasıl hızlandırabilirim. - Forumda "Dir" diye arat bulusun. - Bizde biliyos aratmasını bir sıcak cevap istiyos. - Alla Alla ya. adama bak. Moderatörlerden konunun kilitlenmesini istiyoruım. ---------------------------------------------------- Full Oyun Download - SonForumdan yılın sürprizi. MARIO BROS FULL ISO (3 Disket) - SonForum dan bu beklenirdi. hemen yumulalım. - Niye yavaş iniyor bu. - Vay uyanıklar yabancı siteden dadanmışlar Mariomuza - ....... Oyun Çözümleri - Arkadaşlar Price of Persia tam çözüm. buyrun. - Eyvallah baba. teraziyi gördüm. - Dave 3. bölümde ateş eden canavarın orada kaldım. Bir el atın. - Dave çıktımı piyasaya - Günaydın. Donanım - Modemim 14.4 K tam verim alamıyorum. Onca para saydım. Download hızım Max 1K. - Kardeş Allah'tan belanımı istiyon biz onuda bulamıyoruz. - Ya arkadaşlar PTT internet hızlarını arttıracakmış bilginiz var mı. - Evet benim dayıoğlu santralde çalışıyor bende ondan duydum. - ..... Komik Şeyler. - Bir ingiliz, bir alman bir türk uçağa binmişler..... - Muhahaha koptum yav. - Oo çok komikmiş. Emeğine sağlık. - Temel bir gün yolda giderken muz görmüş...... - Puhahaha - Nerden buluyon bunları . repledim. VS..... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|