![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Aşk yaşıyorsan git gelme ![]() Sevgi yaşıyorsan gel yüreğimin tahtında kurul. Bulmuşsa gönülden gönüle pencereyi yürek ![]() Yerden yere vurma yeter ![]() Uzak dur felek. Demir parmaklıklarla örülüyken dört yanım Bilirsin günebakanlar güneşe yönelirmiş. Gel doğ gönlüme güneşim ol ![]() Ben de sana yöneleyim. Işığı sönmüş kahve gözlerimi kapatarak. Ey hayat! Bugün olduğundan daha güzelsin ![]() Yaşanacaksa yaşayalım ey yar. Al başımı göğsüne koy dinlendir. Avuçlarının arasında yorgun yüreğimi. Coştur sözlerinin güzelliğinde benliğimi. Ben ![]() ![]() ![]() Bir yürek atışı duyulsun ![]() Ne sen konuş ![]() Dalıp dalıp bakan gözlerimizden ![]() Hüzünler silinsin… Bak bedenim nasıl titriyor? Yüreğim nasıl çırpınıyor? Bir kuşun kanadına konan ![]() Kuşa dahi hissettirmeden ![]() Uçabilecek kadar hafif. Tende can ![]() Volkan gibi sıcak ![]() Çağlayan seller gibi coşkun. Başka vuslat bekleyen yüreklere ![]() Gidin turnalar… Yarin göğsünde uyumak çok güzel Eğer rüyaysa ben hiç uyanmayayım Şafak sökmesin sol yanında Uyuyayım… Feleğin kahrına boynumu büktüm ![]() Derdim dağdan yüce ![]() Taşıyamazsa bu can da bu yüreği. Yakarışlar dökülür dilden. Kadir Mevlam sen göster hikmetini. Kefenim sarılsın bembeyaz tülden Makberi çok görme al yanına. Ya da ![]() Başımı huzurla yaslatarak ![]() Kalbini dinlettir yarin ![]() Göğsünde uyut başımı. Unuttur artık gözyaşımı ![]() Uykuyu unutup ağlayanına… alıntı |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|